TomoTherapy

TomoTherapy este o platforma de radioterapie performantă, versatilă, ce permite tratamente de calitate pentru toate tipurile de cancer. Echipamentul oferă pacienților tratamente extrem de precise, avansate, de tipul IMRT, IGRT, SRS/SBRT, TMI/TBI, prin administrarea unor doze terapeutice optime ce asigură eficacitatea tratamentului.

TomoTherapy are integrată funcția imagistică 3D-CT ce permite vizualizarea zilnică a volumului tumoral, pentru o poziționare precisă a pacientului înainte de fiecare ședintă de iradiere, o focalizarea mai bună a fasciculului de radiații pe ținta tumorală și reducerea la minim a efectele secundare.

TomoTherapy poate trata un spectru larg de afecțiuni tumorale, poate administrara fiecarui pacient un tratament personalizat, optim, cu încredere și fără compromisuri.

Avantaje unice ale TomoTherapy:

  • Trateaza toate tipurile de afectiuni, de la cele simple la cele complexe, tumori multiple, campuri lungi de tratament (135 cm), tratamentul pentru fiecare caz realizându-se într-o singură sedință de iradiere, fără repozitionarea pacientului, fără suprapunerea câmpurilor.
  • Oferă precizie maximă tratamentelor, versatilitate, flexibilitate, personalizarea și optimizarea tratamentelor pentru fiecare pacient.
  • Prezintă integrare de sisteme, viteză de calcul, opțiuni avansate de interconectare sau de accesare la distanță a stațiilor de lucru.
  • Fluxul de lucru este simplu și intuitiv.

Informații suplimentare

Furnizor: Accuray

Contact

bg