NOUTĂȚI

CyberKnife® S7™

Ultimele noutati / 23-06-2020

Accuray Incorporated anunță lansarea noului sistem CyberKnife® S7™, un dispozitiv inovator care combină viteza, precizia avansată și tehnologia de sincronizare în timp real a mișcării pacientului/tumorii cu livrarea tratamentului folosind inteligența artificială (AI), pentru livrarea tuturor tratamentelor de radioterapie stereotactică SRS/SBRT în cel mai scurt timp posibil de 15 minute.

Sistemul CyberKnife S7 este următoarea generație a platformei CyberKnife, un dispozitiv de radioterapie robotică neinvaziv, capabil să trateze tumorile canceroase și benigne în întregul corp, precum și tulburările neurologice. Noua tehnologie CyberKnife este cea mai recentă inovație a Accuray în radioterapie, care dă posibilitatea furnizorilor de servicii medicale să ofere cel mai bun tratament posibil pacienților lor.

În timpul livrării tratamentului pot apărea mișcări de respirație, de tuse, sau datorate mușchilor care se încordează și se relaxează, lichidelor și gazelor care deplasează organele interne și care pot afecta localizarea țintei tumorale atunci când este livrat fasciculul de radiație.

Proiectarea robotizată a sistemului CyberKnife permite furnizarea radiațiilor dintr-o serie de unghiuri unice, extinzând pozițiile din care pot fi livrate fascicule de radiații. Asta va permite personalului medical să maximizeze doza de radiație livrată tumorii și să reducă doza la țesuturile sănătoase din jur.

CyberKnife S7 este construit ca să îndeplinească nevoia de viteză și eficiență operațională. Tratamente precise, sub-milimetrice, sincronizate cu mișcarea, hipofracționate (ultra) pot fi furnizate în 15 minute cu Synchrony și VOLO ™ Optimizer. SRS și SBRT folosesc tehnici avansate pentru a furniza radioterapie precisă, hipofracționată - care permite pacienților să fie tratați cu doze foarte mari de radiații direcționate cu exactitate, administrate în timp mult mai scurt (câteva zile față) de fracționarea convențională unde tratamentele necesită adesea până la 35 de vizite. Beneficiile pentru pacienți sunt un tratament mai scurt și o reducere semnificativă a riscului de efecte secundare care pot afecta radical viața pacienților.

Președintele și CEO-ul Accuray, Joshua Levine, a declarat: „Sistemul CyberKnife a continuat să evolueze de când primul pacient a fost tratat în urmă cu mai bine de 25 de ani și rămâne dispozitivul „accesibil ”pentru cei care doresc să furnizeze cu încredere tratamente stereotactice corecte și precise, în practici de zi cu zi”..

Aflati mai multe detalii despre Noul Sistem CyberKnife S7 aici.

Contact

bg