Află povestea noastră

Suntem o companie tânără, lansată în 2019, ce are în portofoliu soluții și tehnologii medicale de top dedicate radioterapiei oncologice. Acestea asigură tratamente avansate, personalizate, cu scopul de a ajuta pacienții oncologici să ducă o viață mai bună și mai lungă.

Înființată în parteneriat româno-turc, firma Onco Systems este distribuitor autorizat în România al producătorilor Accuray, Vision RT, Eckert&Ziegler BEBIG, Orfit și oferă servicii precum instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor oncologice, instruirea utilizatorilor, configurare și consultanță de specialitate, service și întreținere preventivă periodică în garanție și  post-garanție, suport de specialitate telefonic.

Echipa noastră de vânzări și service (formată din fizicieni și ingineri instruiți în centrele de pregătire ale producătorilor de echipamente medicale) contribuie zilnic la îmbunătățirea serviciilor oferite în vederea desfășurării activităților în condiții optime. O dovadă în plus a angajamentului nostru este reprezentată de implementarea și menținerea Sistemului de Management al Calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2015, dar și de selecția furnizorilor în funcție de acest criteriu.  În acest fel, clienții noștri au certitudinea calității produselor și serviciilor oferite de Onco Systems.

About Onco Sistems

Viziunea noastră

About Onco Sistems

Contact

bg